Dag 17 - mitt favoritminne

Jag har haft många många bra minnen genom åren så nu kan jag inte komma på någon favvis. Ett bra är när jag tog hål i naveln (23/1-10) ett annat bra är när jag tog bort tandställningen (9/2-10). Har även varit på en hel del födelsedagsfester genom åren och många tjejkvällar. Det ena har varit bättre än det andra och mitt senaste var a trip to linköping tillsammans med några toppen-brudar!
Orkar dock inte gå in på några detaljer om allt roligt jag har varit med om för att jag är för trött just nu..

Efter att jag legat i sängen i timmar och bara segat medans jag kollat på bones istället för att göra det enda jag borde ha gjort (pluggat) så reste jag mig upp och tog på mig lite kläder.
Emmy och therese kom och vi drog ut till hemköping för att möta grabbarna. När vi skulle in till hemköp märkte vi att någon kastade snöbollar på oss uppifrån och då såg vi eric & the gang stå på hemköpstaket. Vi tog bilvägen upp istället för att bli sedda. Tyvärr såg dom oss där vi stod och gömde oss och sprang efter oss. Vi sprang iväg och efter ett tag kom vi tillbaka. Stod där vid hemköp ett bra tag. Efteråt drog några hem och vi andra drog till corner.
Därifrån drog först anton och claes. Och sen även eric och coffe. Vi tjejer satt kvar ett bra tag till och lite efter 12 kom emmys mamma och hämtade oss. Kom inte hem förens 1 eftersom vi var tvugna att åka till piper och göra lite grejor.
Skönt att man slapp gå hem i detta oväder iallafall! Men fyyy vad kallt det är ute.. har legat i min säng ett litet tag nu med sovtofflorna på och håller på att frysa ihjäl.
Har tagit en sinova, en bafucin och näspray. Tänker ta en panodil snart också. Poop, jag vägrar bli sjuk igen!
Aja, goodnight!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback