Dag 2 – min första kärlek

Innan jag börjar, måste jag bara ta och säga att: Så som jag ser det nu, har jag aldrig haft någon stor riktig kärlek. Jag var yngre, dummare och kärlek var en helt annan grej då.

Men så här ser väl min "första" kärlekslista ut:
Man kan väl säga att jag haft ungefär 3 "stora" kärlekar hittills.
Min första barndomskärlek var väl jakob. Alltså vi var inte tillsammans eller något. Jag var bara så himla kär i den dära killen asså! Då var jag väl 9 år så det var ju en annan kärlek.

Nästa var emil. Vi var tillsammans i ungefär 3 veckor under sommarlovet till 7:an. Jag blev jäklit kär i honom under så kort tid och vi hade det jätte bra tillsammans. Eller det var iallafall det jag trodde ända tills han helt plötsligt gjorde slut med mig. Jag var helt förstörd och det tog ganska lång tid att komma över honom.

Näst på listan är marcus. Han var väl killen jag fastande mest för. Vi var väl tillsammans i några veckor och sen gjorde han slut med mig. Ungefär efter 1-2 veckor blev vi tillsammans igen och så höll vi på i mer än ett halvår. Under denna tid förändrades jag mest och blev en helt annan person. Det var väl under denna tid som jag mådde både bättre och sämre än vad jag någonsin gjort. (ända till 7:an då. Nu i år (2010) mår jag bäst). Honom var jag kär i jäklit länge och det var väl i slutet av förra året som jag kom över honom på riktigt. Men det märkte jag inte förens vi blev tillsammans i slutet av februari och gjorde slut i början av mars i år.

Detta är min lista över föredettingar.
Ingen seriös kärlek precis och inget jag längre bryr mig om eller ens räknar som kärlekar nu för tiden.

Så det finns ingen riktig första kärlek på min lista. Men en grej ni borde veta är att nu är jag tillsammans med eric och vi har varit det i nästan en månad nu. Honom tycker jag om så in i helve*** mycket och känslorna ökar ständigt! Vem vet, han kanske blir min första riktiga kärlek. Hoppas!

Jag och den bästa! - 09-10-10 party @ emmys place, när allt började. & 24/11-10 @ my place när vi är som snyggast/den senaste bilden vi tog tillsammans

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback