Jag är bäst på snörugby

Jäääklar vilken dag! Idag var det marino som höll gympan och självklart skulle han jävlas med oss.
Han valde att köra lite snörugby med oss så jag var väl förberedd med fula kängor och termobyxor. Kan ta och påpeka att jag inte såg så värst smal ut. Härligt! Jääääklar vad jobbigt det var att springa i snö som gick upp till knäna på bökensved. Svårt att ta sig fram. Men annars så klarade jag mig väl ganska bra under spelets gång. Blev inte tacklad så värst mycket, bara nerputtad några gånger.
Själv puttade jag ner folk en hel del, hehe


Snacka om jobbigt gympapass dock! Ganska snöigt men varmt.
Efteråt påvägen till omklädningsrummet skulle jag och elin a smyga fram och tackla ner gustav som payback efter att han tacklat oss. Men marino tog tag i mig och slängde ner mig i snön.. Då kom elin j och försökte mula mig. Elin a kom till min undsättning och hjälpte mig få ner elin j och mula henne! Elin j gav dock inte upp och forsatte och då körde jag upp mer snö i ansiktet på henne. Mums! Snacka om att vi ägde elin j riktigt rejält..!

Sista passet var engelska/so. Vi började 5 minuter senare och slutade 20 minuter tidigare. Satt ganska fint! Behövde inte ens jobba eftersom det bara var redovisningar. Förutom engelska/so:n så har jag bara haft en och en halv lektion idag + luciaträning. Inte så hemskt mycket. Satt helt rätt!
Speciellt med tanke på att det är den officiella chilldagen idag som facebookevengemanget säger!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback