Julafton - varning för långt inlägg!

Dagen började ganska bra men en hyfsat lugn morgon. Lite tjat och halvbråk blir det alltid här hemma när hela familjen är samlad men det va väldigt litet för att vara oss.
Eftis och jag tog massor av cambilder, sen frukost och sen tog jag mig en dusch och mamma tjatade med att jag skulle skynda mig och fixa mig så hon fick leka jultomte och ge oss våra paket. Hon blir alltid lika glad och uppspelt över att få se oss få saker vi vill ha på julafton och andra viktiga dagar som t.ex. födelsedagar.

normala som alltid..
Så runt klockan 2 blev det massiv paketöppning och det tog ju sitt lilla tag. Efteråt satt jag och mamma i vardagsrummet och kollade på Kalle anka och hans vänner önskar god jul. Har för mig om att det brukar vara bättre men det spelar ingen roll. En jultradition är en jultradition. Trots att jag brytit den lite halvt julen 2008 och 2009.. Nu, två år senare, är jag mig själv igen och jag tänker inte missa alla tv-program som jag och min familj jämt brukade kolla på förr som t.ex. eurovision song contest.

Nästan precis efter att det var slut vid 4 så kom maggan och deras familj hit. Då blev stämningen väldigt positiv och vi hade det bra runt bordet där vi åt. Efter maten gick jag, maggan, eftimio och maria in till köket och spelade lite kort. Allt flöt på perfa och vi hade det riktigt kul. Vi drogs in till rummet till min dator och tog massor av cambilder. Vi åt även lite efterätt och det va super gott! Jag och eftis fick varsin present från maggans mamma och maggan och maria fick varsin present från våran mamma.
Hihi, man blir alltid lika glad när man får extra presenter efter att man redan öppnat alla! (a) :D

Alla förutom jag gick in till vardagsrummet igen eftersom jag helt plötsligt blev seg och trött.
Jag satt inne i mitt mörka rum och runt klockan 10 eller 11 drog maggans mamma och pappa sig hemåt.
Maggan och maria stannade här för att sova över för lite good old times. Jag höll på att somna nästan direkt men efter ett tag blev jag piggare och piggare.
Kvällen slutade med att jag och maria gick ut till köket och åt lite rester av julmaten och sen in till mitt rum och spelade lite halvt sega dataspel medans maggan och eftimio sov djupt i sängen bredvid.

jag&maria - maggan&jag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback