Lite förändring som jag glömt att nämna


La tillbaka min sökfunktion i bloggen!
bloglovin
La även till en "följ bloggen"-knapp där nere vid mina länkar. Så vill ni följa mig trycker ni där eller på "följ bloggen"-ikonen i det här inlägget.

Gjorde även om lite i mina kategorier. (d.v.s. ändrade om namnen och la till lite nya)

Jag har även gjort inläggsrutorna lite längre (dock är rubriken och det under inläggen fortfarande lika stora. Försöker lista ut vad det är man ändrar för att kunna ändra på dess storlek.. Så snälla, om ni vet, säg gärna!) och bytt till världens fulaste header.
lite förändring har jag ju iallafall gjort haha!
Försöker även lista ut hur man tar bort mellanrummet mellan bilderna i inläggen. För jag tycker det är jätte fult. Vill jag ha ett inlägg med ett mellanrum mellan mina bilder så gör jag det med hjälp utav mellanslagtangenten. Det ska inte vara så automatiskt!

Dock så lovar jag att ändra både min profilbild (för den är äckligt ful) och min header NÄR mina vänner gett mig lite bilder. Som tur är så fick lisa låna mitt usb så hon har lagt in massa bilder som jag bad om och just nu har emmy den. Förhoppningsvis så lägger hon in bilderna från när vi åkte ut till gränsö och fota idag eller imorgon så jag får den på måndag och kan ge det till anida. För då ska anida lägga in lite bilder som hon har! Haha! :) Komplicerat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback