shoppinglista

Okej nu har jag bestämt mig på riktigt, jag måste göra en shoppinglista! Jag köper alltid massa onödigt som t.ex. saker som jag inte använder och saker som jag bara tycker är halvfina annars.. <- dålig egenskap!

Såååå, det jag måste köpa nu är alltså:

åtminstone ett par sandaler eller något annat par sommarskor, har inte ett enda par som funkar? Jag har tygskor, kilklackar och flipflops. Men man kanske vill ha ett par chillsommarskor någon gång under sommaren också?
sommarklänningar!! Både i färg och i mönstrat! Jag har väl cirka.. 0 sommarklänningar i min garderob just nu (hur fan har jag lyckats med det undrar ni säkert nu) och eftimio har väl kanske.. 2 par? Ah, så ser det faktist ut. Jag har lämnat allting i byn i grekland för att jag ändå inte gillat dom eller använt dom.
linnen, toppar, tröjor och tunikor! Jag är i behov av ALLT! Speciellt i färg och mönstrat! Så det måste jag definitivt köpa!
Hm vad mer... JO! träningskläder och skor! Svarta långa slickisar till vintern, en jacka, linne, t-shirt och ett par EasyTones från reebok. Jag vägrar köpa ett par andra skor, jag SKA ha dom!
två väskor, en liten och en stor.
fina underkläder, speciellt bh:ar. Jag använder ungefär 3 av 22 bh:ar eftersom alla de andra är försmå, osköna eller sitter som bajs. Och det är bara 1 enda av de 3 som sitter som den faktist ska. Så jag antar att jag har.. växt?

Tror inte det är något mer jag behöver för tillfället. Så jag avslutar listan. Jag borde även ta och skriva den på ett papper och sätta upp den, och markera med någonting varje gång jag har köpt något av det haha! Så jag håller lite koll på läget. ;)

Mitt svarta-klädköp-förbjud fortsätter! Kan finnas undantag till det mecd, men om jag ska köpa något svart, så får det fan i mig inte vara något onödigt! Jag har för mycket svart i min garderob haha! :@

Men nu: frukost!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback