en bra måndag

Hallå där! Här sitter jag och är galet sur efter ett dåligt game på det nedanstående fittspelet. Död åt rasmus som tvingade mig att börja!
Det är inte så att jag inte gillar sånna hära spel för er som tror det. Åh nej, jag älskar sånt. Jag älskar att få döda "folk". Men jag gillar inte att sammarbeta - I'm kind of a lonely wolf om man säger så - och det är sånna här spel som får mig riktigt jävla pissed off.
Helt seriöst,
mitt grektemperament tål verkligen inte sån här skit haha! Jag hatar att förlora i sånt här och jag hatar att vara sämst!

Anyway, nog om det!
Efter en någorlunda bra första skoldag så följde rasmus med mig hem och vi har mest myst hela dagen. Han drog hem runt halv 9 och sen dess har jag haft fullt upp med lirandet haha!
Vi har sett några avsnitt av sex and the city och även fetat oss med en hel del godsaker hehe..Även igår var jag med rasmus. Gick dit så fort jag vaknat och spenderade några bra timmar med massa mys. Fick även en pw med massa välbehövligt snack gjord med amanda. Drog hem väldigt tidigt eftersom bajsmåendet kom tillbaka efter en någorlunda frisk dag. Självklart blev jag frisk precis innan läggdags och kunde då inte sova. Min räddare i nöden var sex and the city - I'm so happy I'm so glad, that I got you ♥!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback