let's hope it will get better with time

Jag tänkte bara kort och gott ta och berätta för er som inte visste att det är november. Fan vad tiden har gått fort.


De senaste dagarna har spenderats med massa toppenfolk.
I måndags var det halloweenfest och gårdagen gick åt till att först städa lokalen och få sig ett gott skratt. Eller inte bara ett, utan flera. Städningen blev rent ut sagt väldigt underhållande och lite sådär småspännande och äventyrlig i jakt efter en stor container.
Jag, lisa, emma och rasmus den snälla (som vi brudar så snällt döpte honom i måndags haha!) cyklade ner till mcdonalds. Jag beställde en fet jäkla meny som smakade H-I-M-M-E-L-S-K-T. Jag blev helt överlycklig över att se vik-menyn som bla. innehöll mina två favvisburgare - cheeseburgare & bicmac-burgaren.

Runt 5 trampade jag och lisa iväg hem till henne. Efter en stund kom emma och rebecca och vi myste till det lite extra med film. Filmen heter heartless och den är helt fucked up. Ingen film jag rekommenderar någon.
Emma och rebecca drog och istället kom emmy. Vi satte på ännu en film, vid namn winter's bone som var sådär. :)
Emmy drog innan filmen var slut och lite innan 12-tiden kom den andra lisa. Vi satt i köket och åt kvällsmat och pratade om lite allt möjligt. Runt halv 1 drog jag mig hemåt.


Idag har jag bara hunnit med att gå en lång och välbehövlig pw med hanna.
Jag åt precis lunch och nu väntar jag på att josefina och natalie ska komma hit. Jag är även sugen på att se bones. Det var ju så jäkla länge sen sist. Och det är ju så jäkla bra!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback