I Lisens säng

Hallå där alla morgonpigga människor! Jag ligger just nu bredvid en sovande Lisen och jag har varit vaken sen strax innan 8. Eftersom jag ändå inte gör något speciellt så tänkte jag ta tillfället i akt och blogga lite!
Som vissa av er kanske redan har hört, så har jag fått en Iphone i tidig födelsedagspresent hihi! Min nya kärlek fick jag med mig hem i torsdags och ända sen dess har jag suttit konstant med den!
Jag tänkte även passa på att berätta att jag ska försöka förbättra mott bloggande (!) samt att jag lite senare idag, när jag kommer hem, ska blogga om helgens fester och förhoppningsvis har jag väl något annat kul att tillägga så som t.ex att jag är med barn, andra månaden. Hahah okej jag skojade bara om det där sista!! Jag är så himla ogravid som man bara kan bli (thank god!)!! Anyway, vi hörs lite senare. Adios! :)

 


Gästbloggning!

Hejsan Irinis läsare! :)
Jag smög mig in på hennes blogg, heheh! aja, ikväll ska Irini och jag hem till Johanna för att fira henne! Där kommer det även vara lite fler brudar! vi ska käka gott och prata sönder!

Hälsningar Elin   ene.blogg.se ;)

new hairstyle

Okej förlåt för världens sämsta uppdatering. Jag kan lova att jag fått ett dussin utskällningar av olika personer som är arga över att jag inte (*knappt) bloggar längre. But what's the point? Jag skriver ju ändå ingenting intressant haha!

Anyway! Jag tänkte iallafall bara update you guys med en bild på mitt nya hår (som jag snott från min instagram eftersom jag inte orkat lägga in dom på datorn än):

Nå, vad tycks? En "aning" kortare (och plattare) än innan men jag är riktigt nöjd faktiskt! Eller jag stormtrivs rättare sagt i det här hihi! Detta tackar jag min amazing frisör och lovely friend Israa för! Jag har ju gått och funderat på att klippa bort ett x-antal cm i nästan 2 och ett halvt år nu och ÄNTLIGEN GJORDE JAG DET!! Jag kände verkligen att det var dags för lite förändring liksom. Som en början på ett helt nytt kapitel, en ny era! Haha. Nää men det här känns bra, det känns rätt. Fuck yeah!