Update update update!!

Hallå där! Oj, det var några dagar sen jag sist tittade in här men det gör inte så mycket!
Jag tänkte bara berätta att idag har varit en väldigt låååång skoldag. Inte allt för tråkig, för det kan den knappast bli med så härliga vänner som jag har hahaha, men väldigt lång! Min syn ville heller inte funka så "bra" som den annars brukar göra, så jag längtar tills jag får hem mina glasögon.
Ja juste ja! Jag har ju köpt ett par glasögon, det glömde jag ju säga haha! Gjorde synundersökning förra måndagen, och på fredagen efter skolan var jag nere med mamsen och köpte mig ett par, fick även ett par ray ban-solisar på köpet så det kändes ju också väldigt bra! 

Fredagkvällen spenderades iallafall hemma hos Emmy med Natalie. Där bjöds det på fruktsallad, glass och The Lucky One. Zac Efron är sexiiiig som fan och det kändes bra att få sitta och drägla över honom i nästan 2 timmar.
På lördagen drog jag ner en sväng på stan med mamsen och Eftis och fick även med mig hem mina första par converse! Jag hade egentligen velat köpt ett par höga vita men eftersom de var slut både här och i grekland (jag kollade i 3 olika sportaffärer och det var slut i varenda en!!!) så fick ett par vita låga följa med mig hem. Efteråt var det lite glasshäng vid donken som gällde och det smakade väldigt bra. På kvällen hamnade jag hos Johanna med Elin för lite "förfest". Ingen alkohol, bara mackor, bra umgänge och ett par skratt haha! Vid halv 9 drog vi oss vidare mot markör där Cornelia och Maja hade sin födelsedagsfest och där var det hur kul som helst! Jag hade en jätte bra och lyckad kväll med grymma människor, precis som det ska vara! Vid 2 var jag hemma och ganska så onykter och somnade väldigt snabbt i min underbara säng. 
I söndags hade jag någon testgrej i simhallen med simskolan och det tyckte jag var lite skoj. 

Igår var det måndag, och då jobbade jag haha. Och idag har jag varit hos tandläkaren samt gått en lång och skön pw med Lisa! Om jag ska vara ärlig så känns det väldigt mycket i benen just nu haha. Men med tanke på att det var den första riktiga promenaden jag fått på hur länge som helst så känns det ju väldigt rätt. Förhoppningsvis kommer det även kännas lite i benen och rumpan imorgon, man kan ju alltid hålla tummarna.. hehe! ;)
Anyway, nu ska jag dra på ett avsnitt av How I Met Your Mother. Ta hand om er! :)

update

Hejsan, mina fina! Jag har visst glömt bort att blogga märker jag haha.. Jag önskar att jag kunde säga att jag har "haft fullt upp" men det kan jag inte. Ända sen jag kom hem från Grekland har jag mest legat och slappat hemma framför mina serier. Jag har tagit igen sömnen jag glömde bort att sova i Grekland och just nu känns det rätt så bra faktiskt!
Jag kan heller inte säga att livet rullar på, med tanke på att det inte är någonting som händer i mitt liv just nu. Men jag klagar inte, jag vill faktiskt ha det så är. :)
En väldigt negativ sak är att jag har blivit hur blek som helst igen, och ansiktet är 10 gånger blekare än kroppen! Usch.. En till inte-så-kul-grej är att mina högra visdomständer har börjat växa ut.. OCH DET GÖR ONT!!!
 
Nu sista veckan på lovet har jag faktiskt haft lite planer. I onsdags var jag på Frunchlådan med min saknade vän Mathilda och både luncha & fika. Riktigt gott och trevligt faktiskt! Sen igår så fyllde ju min mamma 42 år så hon, jag och min syster drog ner till Thai Hoa för lite lunch. Resten av dagen var jag proppmätt men lyckades ändå trycka ner 3 bitar tårta.. hehe. ;)
Idag vet jag inte om någonting speciellt händer, men imorgon vet jag att jag kanske ska till Gamleby på Parkland. På söndag ska jag på någon kickoff (som Lisa så fint ville kalla det haha!) i simhallen och så som det ser ut nu kommer jag att ha ett till deltidsjobb. Senare ska jag och brudsen "luncha" på Harrys.

På måndag börjar skolan igen och det ska bli rätt så skönt faktiskt. Mest för att man får träffa alla saknade människor som man annars brukar få se i princip varje dag! Jag ska även gå på synundersökning på min lunchrast.. Kommer bli riktigt kul.
Haha oj vilket långt inlägg. Anyway, ta hand om er!

Inom svenska gränser

Hallå där! Nu är jag hemma igen, efter att ha varit i mitt älskade hemland i en månad, med några fler kilon på kroppen och någon nyans mörkare hy än innan. Och jag kan säga att jag är rätt så jäkla sliten!
Igårkväll var det festande som gällde i Grekland och att säga hejdå till mina fina vänner och släktingar och sen åka direkt till flygplatsen! Hela resan gick som planerat, vilket betyder att vi landade på svensk mark i rätt tid! Hemma var vi strax innan 3 i eftermiddags och vid 5 hade jag middagsplaner hos Emmy med brudsen. Emmy fyller ju nämligen år snart och därför var det ju rätt så självklart att vi skulle fira henne!
Hemma hos henne bjöds det på riktigt god mat och urläcker efterrätt. Det är galet hur mätt jag fortfarande är!
Vi drog oss vidare till Conor runt 8-9 tiden där det bjöds på lite festligheter och kvällen slutade för mig nu redan vid 10 eftersom jag är hur trött som helst.

Så nu hade jag iallafall planerat att dra på ett avsnitt av Game of Thrones och förhoppningsvis somna rätt så skapligt till det. Ååh vad jag har längtat efter mina serier, det är galeeet!
Anyway, natti natti finisar. Vi hörs snart igen. :)