Update update update!!

Hallå där! Oj, det var några dagar sen jag sist tittade in här men det gör inte så mycket!
Jag tänkte bara berätta att idag har varit en väldigt låååång skoldag. Inte allt för tråkig, för det kan den knappast bli med så härliga vänner som jag har hahaha, men väldigt lång! Min syn ville heller inte funka så "bra" som den annars brukar göra, så jag längtar tills jag får hem mina glasögon.
Ja juste ja! Jag har ju köpt ett par glasögon, det glömde jag ju säga haha! Gjorde synundersökning förra måndagen, och på fredagen efter skolan var jag nere med mamsen och köpte mig ett par, fick även ett par ray ban-solisar på köpet så det kändes ju också väldigt bra! 

Fredagkvällen spenderades iallafall hemma hos Emmy med Natalie. Där bjöds det på fruktsallad, glass och The Lucky One. Zac Efron är sexiiiig som fan och det kändes bra att få sitta och drägla över honom i nästan 2 timmar.
På lördagen drog jag ner en sväng på stan med mamsen och Eftis och fick även med mig hem mina första par converse! Jag hade egentligen velat köpt ett par höga vita men eftersom de var slut både här och i grekland (jag kollade i 3 olika sportaffärer och det var slut i varenda en!!!) så fick ett par vita låga följa med mig hem. Efteråt var det lite glasshäng vid donken som gällde och det smakade väldigt bra. På kvällen hamnade jag hos Johanna med Elin för lite "förfest". Ingen alkohol, bara mackor, bra umgänge och ett par skratt haha! Vid halv 9 drog vi oss vidare mot markör där Cornelia och Maja hade sin födelsedagsfest och där var det hur kul som helst! Jag hade en jätte bra och lyckad kväll med grymma människor, precis som det ska vara! Vid 2 var jag hemma och ganska så onykter och somnade väldigt snabbt i min underbara säng. 
I söndags hade jag någon testgrej i simhallen med simskolan och det tyckte jag var lite skoj. 

Igår var det måndag, och då jobbade jag haha. Och idag har jag varit hos tandläkaren samt gått en lång och skön pw med Lisa! Om jag ska vara ärlig så känns det väldigt mycket i benen just nu haha. Men med tanke på att det var den första riktiga promenaden jag fått på hur länge som helst så känns det ju väldigt rätt. Förhoppningsvis kommer det även kännas lite i benen och rumpan imorgon, man kan ju alltid hålla tummarna.. hehe! ;)
Anyway, nu ska jag dra på ett avsnitt av How I Met Your Mother. Ta hand om er! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback