update

Hejsan, mina fina! Jag har visst glömt bort att blogga märker jag haha.. Jag önskar att jag kunde säga att jag har "haft fullt upp" men det kan jag inte. Ända sen jag kom hem från Grekland har jag mest legat och slappat hemma framför mina serier. Jag har tagit igen sömnen jag glömde bort att sova i Grekland och just nu känns det rätt så bra faktiskt!
Jag kan heller inte säga att livet rullar på, med tanke på att det inte är någonting som händer i mitt liv just nu. Men jag klagar inte, jag vill faktiskt ha det så är. :)
En väldigt negativ sak är att jag har blivit hur blek som helst igen, och ansiktet är 10 gånger blekare än kroppen! Usch.. En till inte-så-kul-grej är att mina högra visdomständer har börjat växa ut.. OCH DET GÖR ONT!!!
 
Nu sista veckan på lovet har jag faktiskt haft lite planer. I onsdags var jag på Frunchlådan med min saknade vän Mathilda och både luncha & fika. Riktigt gott och trevligt faktiskt! Sen igår så fyllde ju min mamma 42 år så hon, jag och min syster drog ner till Thai Hoa för lite lunch. Resten av dagen var jag proppmätt men lyckades ändå trycka ner 3 bitar tårta.. hehe. ;)
Idag vet jag inte om någonting speciellt händer, men imorgon vet jag att jag kanske ska till Gamleby på Parkland. På söndag ska jag på någon kickoff (som Lisa så fint ville kalla det haha!) i simhallen och så som det ser ut nu kommer jag att ha ett till deltidsjobb. Senare ska jag och brudsen "luncha" på Harrys.

På måndag börjar skolan igen och det ska bli rätt så skönt faktiskt. Mest för att man får träffa alla saknade människor som man annars brukar få se i princip varje dag! Jag ska även gå på synundersökning på min lunchrast.. Kommer bli riktigt kul.
Haha oj vilket långt inlägg. Anyway, ta hand om er!

Kommentarer
» josefin

tja snygging! du verkar ha lite koll på bra serier, så tänkte fråga om du har nått bra tips, måste ha någon ny serie och kolla på! hihi

Svar: visst har jag det, du har kommit till helt rätt person haha ;) alcatraz, bones, cougar town, desperate housweifes, entourage, game of thrones, gossip girl, grimm, house, how I met your mother, lipstrick jungle, navy CIS, kyle XY, new girl, O.C, one tree hill, pretty little liars, scrubs, that 70's show, the big bang theory, the vampire diaries, friends, weeds! sen så har vi ju även de jag inte sett/sett så mycket av: ghost whisperer, prison break, revenge, samantha who, skins (den amerikanska versionen), sons of anarchy, the mentalist, the office och true blood!
hoppas du hittar någon ny favorit bland dessa :D :*
Irini

2012-08-17 17:28:29
URL: http://josefiiijn.blogg.se
» Anonym

hur får man ett deltidsjobb när man e ung? :O

2012-08-27 19:52:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback