ett litet utbrott, plus en snäll hälsning

Hallå där mina kära. Idag har något hemskt hänt. För ungefär 10 sekunder sedan så fick jag nog av Safari och laddade ner Google Chrome. Helt seriöst, jag trodde aldrig att denna dag skulle komma. Har suttit och förbannat mig över vilken jävla fittwebbläsare Safari är med tanke på att den inte alls är gjord för Windows, och hur jag hatar Mozilla eftersom allt segar sönder. Helt seriöst, allt som har med en jävla adobe player att göra laggar fitta på båda webbläsarna, orkar inte. Dööööö!!
Så efter ungefär 1000 utbrott så har jag tillslut fått nog och laddat ner en ny äckel webbläsare. Bäst för denna att den funkar som den ska!!!!! 

Haha sorry för mitt lilla ryck.. Men jag orkar verkligen inte med all denna tekniska skit, adobe flash player kan ju ta och köra upp någonting någonstans. Spyr på det. Dem uppdaterar det varannan dag (typ) och det suger snopp för det betyder att jag måste sitta och ladda ner en ny att installera lika ofta för att mina spel ska fungera som de ska, vilket de ändå inte gör. !!!!! Nää men nu ska jag nog ta och installera äckel Google Chrome. 
Haha orkar verkligen inte med det här. Ska bli amish, hade nog passat mig. Anti-allt-som-har-att-göra-med-teknik-vilket-i-stort-sett-betyder-allting-som-finns.

Iallafall, jag hoppas ni har det bra. Och jag ska uppdatera här, någon dag. Idag är det iallafall jul, så jag vill bara önska er en riktigt god jul. Om några timmar ska jag fira med Kalle Anka, paket och god mat. Vi hörs när vi hörs mina fina! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback