myyys + massa bilder på mig?!

Hallå där finisar! Känner att jag inte riktigt har någon bra inledning på det här inlägget så jag bara kör på haha! Förra torsdagen så avslutade jag dagen med att simma några längder tillsammans med Linnéa
I fredags så var det FestiFall på mejeriet och det var himla awesome! Massa grym musik med fint umgänge. Hade en riktigt bra kväll, trots värmen! Efteråt så drog jag, Emmy och några grabbar till åhmans och sedan vidare hem till en av dem för att avsluta natten med lite skräckis, Wrong Turn. Jag följde med Emmy hem rätt så sent och vi somnade strax efter det. 
Hela lördagen spenderade jag och Emmy tillsammans i hennes soffa. Vi han se 6 olika filmer under dagens gång + julkalendern, Ted, Total Recall, The Bourne Legacy, Horrible Bosses och 50/50 (plus nattens skräckis). På kvällen så kom även Malin, Gustav och Calle och höll oss sällskap. Måste säga att jag fick en riktigt mysig helg trots allt. :) 
Söndagen började med att jag och Lisa gick på en julshow på mejereit och fortsatte sedan med jobb, och då hade vi avslutning. En himla bra show men tyvärr så var jag helt ur fokus på jobbet senare.. 
Igår var det måndag och efterå skolan så bjöds det på jobb och efter det träning. Himla skönt att få avsluta kvällen med lite svettande, då känner man att man gör lite nytta iallafall. 
Idag är det istället tisdag och jag har spenderat några timmar på frisörsallongen och hunnit klippa mig. Det var min fina vän Anida som behövde en klippmodell, och jag behövde en klippning, så varför inte?! Blev väldigt nöjd med resultatet och mitt hår känns inte längre lika tråkigt hihi! Efter skolan så hade jag tänkt att dra en sväng förbi gymmet men ville inte dra ut i det kalla vädret så råkade istället sova middag. Nu hade jag tänkt att dricka en kopp med varm choklad och mysa ner mig till fjärde säsongen av The Vampire Diaries, kanske inte lika nyttigt som gymmet hade varit men så jäkla välbehövligt. Jag tränade ju trots allt igår, så jag är förlåten. Natti mina kära. ♥
älskar att man ser mig blunda i spegeln hahah... 
 
p.s. den varma chokladen är uppdrucken sedan länge och jag har redan hunnit se klart första avsnittet på säsong 4. Hade lite ryck på min iPhone och min dator förut men nu är vi nog sams igen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback