hey there little stripper

Hallå där!! First of all så vill jag bara berätta att jag faktiskt kämpar för att komma på några nya hälsnings-/startfraser. Like real hard. Men allt låter så himla falskt och inte alls som mig haha.. Jag menar 'tjenareeee', 'hejhej' och 'godmorgon' funkar inte alls för mig. Det passar inte mig. Jag är en hallå-där-människa.

Secondly! Nu är det dags att berätta om min riktigt intressanta dag! Har hänt så himla mycket idag!! Jackie och Hyde har strulat, Laurie var otrogen mot Kelso, Forman spydde på sin pappas skor och nu är Jackie och Kelso tillsammans igen. Oh wait, det där är visst inte mitt liv. Eller på sätt och vis är det ju det, jag ser ju bara på film hela tiden och hinner ju fästa mig vid de nya människorna jag "träffar på" i min vardag. För er som inte fattar så handlar det där jag sa innan (med namnen) om that '70's show hehe.
I mitt liv däremot händer inte ett skit. Idag är jag friskare än någonsin. FINALLY!! Och jag hoppas verkligen det håller i sig. Jag har börjat dagen med att få min mens och fira det genom att äta upp the last remaining cupcake. Spännande? Hell yeah!
Vad mer? Jo just de... Två idioter här hemma fick för sig att göra bort sig något rejält genom att sätta ner en varm stekpanna på vårat träbord vilket som ni alla förstår ledde till ett svart enormt brännmärke på vårat bord och för att "dölja det" vände dom om bordet så den brända sidan täcktes av våran duk.. Självklart var detta idiotiska händelseförlopp gjort av ingen mindre än min egna fader och syster.

Kommentarer
» Amanda

ALLTSÅ HEY YOU, I MISS YOUUUUU <3

2012-02-25 15:38:47
URL: http://amandastiina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback