Lite update

Hallå där! Känner att jag inte varit inne här på ett tag och att jag lika gärna skulle kunna höra av mig nu när jag ändå inte har något bättre för mig. :)
 
Just nu är jag väldigt sliten! Har inte fått ordentligt eller ens någonstans i närheten av tillräckligt med sömn på flera nätter. Äsch, sömn tar vi igen i Sverige! 
Här sitter jag iallafall, vaken sen 10-tiden,  fortfarande med lock för öronen och inte mycket till röst med en svidande hals från nattens bravader. Vi körde all in all fucking night long. Det är så det ska vara, festa tills solen går upp med människor man tycker så jävla bra om och trivs med. Jag älskar verkligen Grekland och sommar-livet här och vill inte tillbaka till Sverige riktigt än!! Om jag kunnat, hade jag bytt biljett så jag fick komma hem mycket senare. Men tyvärr finns det saker som måste göras när jag kommer tillbaka till Viken och saknade människor som jag måste träffa! ♥ Åker härifrån den 2 augusti. Har ingen aning om vilken tid dock eller ens när jag kommer vara tillbaka i Västervik haha! Men det är ju sånt som märks. ;)
Snart måste jag antagligen äta någonting för annars kommer jag nog att dö. SÅ hungrig är jag.... 
Anyways, det här var allt jag hade att säga och förhoppningsvis kanske jag blir lite bättre på den här blogg-grejen när jag kommer tillbaka till Sverige men det tror jag inte haha. Vi hörs, och jag hoppas att ni haft en riktigt härlig sommar hittills! ♥ 

Du får va hur du vill, jag kommer va mig själv

 
 
Hallååååå där!! Jag är trött som få men taggad som faaaaaaaaaaan!! Fy vad fint det ska bli!! Om 24 timmar kommer jag sitta i våran bil påväg mot Arlanda och om allting går som planerat kommer jag sitta på första flyget om 28 timmar och vara framme i Grekland om 35 timmar!! FUCK YEAAAAAAAH! This is what I'm talking about!
Ååh jag är så glad. Pirrar i hela kroppen och jag läääängtar ihjäl mig. 

Igår låg jag uppe ända fram till 03.53 och tittade på Game of Thrones. Äckligt bra är det hittills iallafall! 
Så sen jag vaknade har jag bara sprungit fram och tillbaka mellan resväskan och garderoben och packat samt ätit lite "frukost"/lunch.
Senare idag ska packa ner och fixa det sista inför resan och så ska nog Josefina titta förbi en stund! Nu hade jag tänkt att sätta på ett avsnitt av Game of Thrones och kanske sova middag. Skulle verkligen inte tacka nej till en välbehövlig middagstupplur men då kommer antagligen min natt bli lika sömnlös som gårdagens. Och vem vill se ut som ett spöke på flygplatsen?! Inte jag iallafall! Fast det kommer jag nog ändå göra, det gör jag varenda år haha.. 
Bild från inatt precis innan jag gick och la mig. Och resväskan är från packningen imorse, det ligger en enda kjol där i. Byxorna hade jag inte börjat packa ner än.. Haha känns ju lite sådär men nu ligger iallafall det mesta nog i!

Vilken härlig tisdag

Hallå där! Jag drog precis på första avsnittet av Game of Thrones och skulle mer än gärna velat ha sällskap just nu. Har sett 7 minuter redan och det verkar rätt så skrämmande! Får se om jag vågar ta mig igenom hela avsnittet eller om jag måste stänga av och vänta tills solen går upp. ;)
 
Idag har jag iallafall spenderat några timmar på lysingsbadet tillsammans med Emmy, Natalie och Levi och haft det lite trevligt! Det har varit väldigt varmt och vindstilla och hade jag inte varit en sån badkruka så hade jag definitivt tagit mig ett dopp eller två. 
Kom hem och fyllde magen med lite mat samt kollade på något avsnitt av Weeds och New Girl vilket avslutade en säsong från vardera serie! 
Någon timma senare blev det en fin promenad bort mot Emmys mormor och tillbaka tillsammans med Emmy. Kändes riktigt bra i benen sen efteråt måste jag få säga! 

Nu ska jag återgå till mitt avsnitt, och så ska jag väl önska er en riktigt trevlig kväll! Natti. :)

Måndag låter bra

Hallå där!! Livet leker och snart, snart så ska jag resa mig iväg mot varma Grekland och träffa alla saknade människor där nere. Saaatan vad jag längtar!
 
Idag hade jag planerat att höra med någon om de ville sola med mig men icke sa nicke! Jag kom på att det är måndag och att jag jobbar. Jag måste även dra dit tidigare idag eftersom jag annars slutar vid 6, men vid 6 har jag planerat att träffa ett par brudar och äta lite på en ny salladsbar som öppnat här i stan, Pause. Senare ikväll blir det även att gå på bio med Emmy och Natalie tror jag nog! Låter som en riktigt mysig sista måndag här i viken. 
Det är synd att jag sover så länge om morgonarna (trots att jag gick upp lite "tidigare" idag..) för jag går ju miste om viktig soltid. Äh, brännan tar jag igen i Grekland!
Så nu närsom ska jag väl ta och få i mig lite alldeles försenad frukost/lunch och börja ta tag i packandet. Ha en bra dag!