Du får va hur du vill, jag kommer va mig själv

 
 
Hallååååå där!! Jag är trött som få men taggad som faaaaaaaaaaan!! Fy vad fint det ska bli!! Om 24 timmar kommer jag sitta i våran bil påväg mot Arlanda och om allting går som planerat kommer jag sitta på första flyget om 28 timmar och vara framme i Grekland om 35 timmar!! FUCK YEAAAAAAAH! This is what I'm talking about!
Ååh jag är så glad. Pirrar i hela kroppen och jag läääängtar ihjäl mig. 

Igår låg jag uppe ända fram till 03.53 och tittade på Game of Thrones. Äckligt bra är det hittills iallafall! 
Så sen jag vaknade har jag bara sprungit fram och tillbaka mellan resväskan och garderoben och packat samt ätit lite "frukost"/lunch.
Senare idag ska packa ner och fixa det sista inför resan och så ska nog Josefina titta förbi en stund! Nu hade jag tänkt att sätta på ett avsnitt av Game of Thrones och kanske sova middag. Skulle verkligen inte tacka nej till en välbehövlig middagstupplur men då kommer antagligen min natt bli lika sömnlös som gårdagens. Och vem vill se ut som ett spöke på flygplatsen?! Inte jag iallafall! Fast det kommer jag nog ändå göra, det gör jag varenda år haha.. 
Bild från inatt precis innan jag gick och la mig. Och resväskan är från packningen imorse, det ligger en enda kjol där i. Byxorna hade jag inte börjat packa ner än.. Haha känns ju lite sådär men nu ligger iallafall det mesta nog i!

Kommentarer
» ellybells

Q/A - frågestund med besvaring på alla frågor ni ställer! Kika gärna in och fråga om det är något du undrar över :)

2012-07-05 16:35:10
URL: http://ellybells.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback