Lite update

Hallå där! Känner att jag inte varit inne här på ett tag och att jag lika gärna skulle kunna höra av mig nu när jag ändå inte har något bättre för mig. :)
 
Just nu är jag väldigt sliten! Har inte fått ordentligt eller ens någonstans i närheten av tillräckligt med sömn på flera nätter. Äsch, sömn tar vi igen i Sverige! 
Här sitter jag iallafall, vaken sen 10-tiden,  fortfarande med lock för öronen och inte mycket till röst med en svidande hals från nattens bravader. Vi körde all in all fucking night long. Det är så det ska vara, festa tills solen går upp med människor man tycker så jävla bra om och trivs med. Jag älskar verkligen Grekland och sommar-livet här och vill inte tillbaka till Sverige riktigt än!! Om jag kunnat, hade jag bytt biljett så jag fick komma hem mycket senare. Men tyvärr finns det saker som måste göras när jag kommer tillbaka till Viken och saknade människor som jag måste träffa! ♥ Åker härifrån den 2 augusti. Har ingen aning om vilken tid dock eller ens när jag kommer vara tillbaka i Västervik haha! Men det är ju sånt som märks. ;)
Snart måste jag antagligen äta någonting för annars kommer jag nog att dö. SÅ hungrig är jag.... 
Anyways, det här var allt jag hade att säga och förhoppningsvis kanske jag blir lite bättre på den här blogg-grejen när jag kommer tillbaka till Sverige men det tror jag inte haha. Vi hörs, och jag hoppas att ni haft en riktigt härlig sommar hittills! ♥ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback