Dom som säger att tiden läker alla sår dom ljuger


Hallå där!
Dagen har bestått av sovmorgon, en brännbolltävling som kanske inte gick så värst bra för min klass, någon debatt om dödsstraff på samhällskunskapen samt en svenska lektion med en heeeel del reflekterande. Ååh vad jag kommer sakna min svenska lärare, vill verkligen ha henne nästa år med! Har aldrig haft en så himla bra lärare, hon är verkligen toppen! Nästa klass som får henne kan se sig själva som lyckliga!
Ahjuste, jag hade även ett matteprov om sannolikhet. Alltså, haha, inte min grej. Jag hatar sannolikhet. Jag har inte planerat att bli miljonär på hästar eller poker eller dylikt så jag behöver inte kunna sånt där! Sannolikheten-att-jag-får-upp-två-svarta-kulor-i-en-burk-med-593-andra-kulor-utan-att-stoppa-tillbaka-den-första-kulan är ingenting jag bryr mig ett skit om. Nää men, vet du vad? Gör ett träddiagram på varenda jävla uppgift så ska du nog se att det är lätt som en plätt! Det kanske tar tid men det är absolut värt det!
Lägg gärna märke till min ironi. Ae fyyyyy! Sannolikhet ger mig huvudvärk, det gör det verkligen.

Förövrigt så har jag inte gjort så mycket mer idag. Jag har haft min sista sånglektion för terminen och så har jag legat hemma och tittat på Weeds. Jag är nu på säsong 5 och det är riktigt spännande! Men nu ska jag fortsätta titta på det, så vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback