en bra måndag

Hallå där! Jag tänkte passa på att blogga lite nu när jag gjort klart allt som behövts för dagen.
Iallafall, idag har dagen gått riktigt så bra faktiskt?! Förvånad? Yes sir! Nää men, lektionerna har rullat på som vanligt fast det känns ändå som att det inte varit lika segt som det annars brukar vara. Kanske beror på att jag spenderade den största delen av mina lektioner i biblan?! Haha jo, det är nog det..
Efter min sista lektion stannade jag kvar i skolan för ett matteprov. Det kändes som att det gick bra och förhoppningsvis så gjorde det nog det. Jag håller tummarna!
Efteråt stressade jag hemåt, slängde i mig den sista biten tacopaj som fanns kvar i kylen och blev upphämtad, av Natalie och hennes moder, och skjutsad till SDR där det bjöds på nästan 3 timmars jobb. Jag var sist kvar och fick låsa, vilket jag inte alls vill göra om haha! Dörren var hur cp som helst och min pappa fick kliva ur bilen och hjälpa mig med låset haha.. Inte så skoj!!!

Vi åkte förbi willys en sväng och handlade hem lite provianter (jo, jag inser att jag böjer ordet heeeelt efter vad jag själv känner för haha men det gör inte mig något haha! ni fattar ju ändå vad jag menar) och körde sedan en runda med bilen.
Jag klarade av att tacka nej till pizza och bestämde mig för att plugga lite inför morgondagens muntliga prov om ekosystem.

Eftersom jag varit så himla flitig med mitt pluggande så har jag bestämt mig för att belöna mig själv med lite Weeds-tittande innan läggdags. Sååå, natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback