Ett jävla år avklarat, bara två kvar!

Tjenareeee bruds och grabbs. Idag är jag allmänt seg. Känns som att tiden bara rusar iväg och som att jag förväntas hinna med så himla mycket, men som jag inte alls har någon energi till.
Idag eller imorgon måste jag plugga. Jag har tre arbeten kvar som ska vara inne på måndag varav ett är rätt så stort. Äh, det klarar jag!

Jaha, förövrigt då?! Jag har ju som sagt haft skolavslutningen och det firades rätt så rejäääält haha! Körde alko-kubb nere vid terranova med ett rätt stort & fint gäng. Vi satt på partypläden, hade lite problem med småbarn, samt fick en heeeel del skratt. Runt 10-tiden drog vi oss vidare mot löga där det fanns hur mycket folk som helst och där spenderades resten av kvällen.
Alltså, jag har ingen aning om vad det var som var så himla kul, men kvällen blev så jäklaaaa grym!! Skolavslutningen '12 är oförglömlig. Jag antar att det blir så när man är med världens bästa vänner. Nyktra eller onyktra spelar ingen roll så länge som vi har varandra! Riktigt jäkla fint måste jag säga.

Kommentarer
» Lisa Helgersson barre! :o

we will never forget!! värsta grymt awesome :D haha

Svar: Haha nej förfan! Det kommer vi verkligen inte göra! :D
Irini

2012-07-03 23:51:46
URL: http://lisahelgersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback