fredagsfirandet gick inte som planerat

Gårdagen, som är fredag, började också väldigt fint. Tittade på studenterna med lite brudar, hade lite panik bland folkmassan men det fixade sig. Satt nere vid hamnen med Emmy och snackade lite och runt 5-tiden drog jag mig hemåt för att fylla magen med lite godsaker.
Vid 6 tiden mötte jag Lisa och vi fick skjuts bort till långrevet där vi skulle på studentskiva hos någon trevlig tjej som hon känner! Vi åt god mat och hoppade på halv 8 bussen mot stan. Jag bytte om inför kvällen eftersom det var riktigt kallt ute och hade sällskap med Lisa bort mot terranova.
Där hängde vi med lite trevligt folk och körde en del drickspel. Riktigt fint hade vi det haha! :D
Vid 11-tiden drog vi oss vidare mot Löga där det inte fanns något folk alls. Riktigt jäkla segt. Resten av kvällen var väldigt tråkig.. Träffade lite skojigt folk vid åhmans men mer än så var det inte. Vid halv 2 mötte jag Elin och vi drog till Lindello där lite mer folk var. Stannade inte alls länge och strax efter 2 var jag hemma igen!
Hahah jag tror jag var påväg hem 5 gånger under kvällens gång! Och jag sa att jag skulle hem kanske 100-gånger. Tillslut kom jag ju iallafall hem och jag somnade någon gång efter 3-tiden.

Kommentarer
» Linnea

Fin blogg! :)

Svar: Tack detsamma! :D
Irini

2012-06-17 19:11:26
URL: http://linneagranbergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback