Vi har något stort på gång

Alltså, jag fattar ingenting!! Jag håller på och pluggar om energikällor och jag har läst 2 sidor de senaste 15 minuterna. TVÅ SIDOR!! Jag ska läsa 38!! Herregud, hur ska det här gå?! Så som det ser ut just nu lär jag nog misslyckas rätt så rejält på morgondagens prov.. Får nog köra utökad kurs i naturkunskap trots allt. Ååh! Och jag som hade planerat att försöka klara av kursen den här terminen. Ändrade planer I guess.
Äh, sånt händer.. Men gud så irriterad man ska bli, när man väl tar tag i saken så funkar det inte alls!

Förövrigt så är jag väl glad! En aning trött bara. Idag har skolan gått väldigt segt och den har känts rätt så onödig. Fick sluta lite tidigare trots allt och det var rätt så behövligt!
Vid 4 stod det jobb på schemat och det kändes ju bra! Jag, och min plånbok, gillar att få lite extra cash om månaderna hihi. Åkte hem, bytte om till pyjamas och satt mig ner för att plugga men då smsade Elin och påminde mig om att inte glömma titta förbi henne och hämta hem mina bakelser efter jobbet. Så det var bara att ta och bytta om och bli dit skjutsad. Jag kom hem och tryckte i mig två av de underbart goda bakelserna som Emmy och Therese bakade till mig!
Vad händer annars? Jo, jag fyllde nämligen år i lördags och det ska jag berätta om någon annan dag! Ifall ni känner för det så kan ni ju läsa en del om det på emmys blogg, elins blogg, ellinores blogg och therese blogg!
Snart har det sommarlov och jag antar att ni längtar minst lika mycket som mig! Vi hörs sötisar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback