ett bra avslut på veckan

Hallå där! Okej nu kör vi!! Nu ska jag berätta om mitt riktigt spännande avslut på veckan!!
Haha nää men, på torsdag hade jag svenskaprov om kommunikation och jag fick ont i handen av att allt skrivande så vi får hoppas på bra resultat!

I fredags hade jag ingen spanska så då fick jag sluta redan vid 10 över 11, riktigt skönt! Fick i mig lite lunch i skolan och drog mig senare till actic och körde styrka i någon timma. Efteråt fick jag skjuts ner till Outlet och fick med mig två knallrosa träningströjor hem. En fliströja och ett underställ. Riktigt snygga och för ynka 300 spänn båda två! Jag åkte även förbi lager en sväng och fick med mig en svart långklänning hem men ångrade mig senare så den ska tillbaka! Resten av dagen var jag rätt så rastlös haha, timmarna ville inte gå och hela dagen spenderades i sängen tittandes på Weeds. Men det kändes rätt så skönt ändå! :)
I lördags drog jag en runda på stan med mamsen och Eftis och fick med mig hem två bikiniunderdelar. Jag åt god tacopaj och timmarna spenderades tittandes på Weeds. Runt 8 tiden stod Elin och Malin utanför mig så jag gick ut på balkongen och stod ett bra tag där och snackade med dom haha! Strax innan 10 drog jag mig till Lisa och fick se hennes nya lägenhet, riktigt fint ställe faktiskt! Runt halv 11 hamnade vi hemma hos William och där bjöds det på chillande på balkongen med lite trevligt folk. Lisa och jag var kvar sist av alla och vi drog oss hemåt runt halv 1.

Somna, gjorde jag inte förens
halv 3 och vakna gjorde jag vet halv 9. Inte så värst skönt men ändå!! Vid 12 körde jag i någon timma på actic och sen jag kom hem har jag tittat på några avsnitt av Weeds samt sovit middag i några timmar. Riktigt riktigt skönt!
Malin kom hit vid 9 och drog vid halv 11. Vi snackade en hel del och det kändes bra!

Sen dess har jag skrivit en spanska redovisning och nu hade jag tänkt att stänga av datorn för att mina ögon gör så himla ont. Så natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback