onsdag

Hallå där! Vid halv 11 kom Shazia förbi en snabbis och efter att hon dragit fick jag springa ner till stationen för att hinna ifatt ett tåg jag inte ens skulle med?! Haha nää men den jäveln hade glömt sina glasögon hos mig så jag fick springa ner dit så att hon kunde få tillbaka dom! Vilken snäll vän jag är hihi.
Vid 1 var jag inne på actic och körde i någon timma! Riktigt skönt och nu är jag rätt så mör.. Måste verkligen ta och komma igång med träningen på riktigt så att det inte gör så här ont efter varenda träningspass. Hela förra veckan gick jag runt med en fet jäkla träningsvärk i båda innerlår och rumpa. Skön känsla då man vet att man kämpat tillräckligt, men man kanske inte går som en catwalk modell efter att man suttit ner i någon timma, så att säga... haha!

Så förutom det så har jag inte gjort så mycket mer idag. Legat hemma hela dagen och tittat på Weeds och försökt att inte somna samtidigt som jag spenderat lite tid med mamsen.
Nyss såg jag precis klart på sista avsnittet av Weeds för kvällen och nu har jag planerat att stänga av datorn och försöka somna innan 12. Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback