Vad är det här?

Hallå där alla sommar-snygga, solbrända individer! Jag hade planerat att skriva ett inlägg, men jag har inte riktigt någon aning om vad. Så jag antar väl att jag kan börja med att berätta att jag inte alls gillar den nya blogg-förändringen. Fattar ingenting. Det är fult och konstigt. Eller så kanske det bara är jag som inte har vant mig än? Självklart snackar jag nu om blogg.se förändringen (för er som inte fattar). 

Annars då?
Man skulle väl kunna säga att jag lever livet, men det skulle vara en lögn. Min vardag rullar (för det mesta) på precis som vanligt, d.v.s. mat, film och sömnbrist. Inte något vidare kul tycker säkert många av er men för mig funkar det jätte bra! Alltså, kanske inte sömnbristen då.. men det andra. De dagar jag känner för att göra något annat, så gör jag det. 

Nästa torsdag drar jag förresten härifrån och åker till Grekland. Kommer bli L-O-V-E-L-Y. Jag längtar så himla mycket! Det är verkligen på tiden att jag drar mig vidare ett tag och får lite förändring. Faaaaaaan vad nice!! Ni har ingen aning om hur mycket jag behöver det. Har saknat alla där nere så mycket så det bara skriker om det!
Nää men nu får det räcka med text för ett inlägg hehe. Ska skona era ögon och mina fingrar. Jag hoppas att även ni, mina kära läsare & vänner, har det toppen redan nu och får en fortsatt grym sommar med mycket sol, bad och härliga människor. Utnyttja ledigheten och lev livet! Peace out. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback