chill tuesday

Tjenareeee breees! Haha skämt åsido. Nää men.. hallå där! Dagen har faktiskt varit riktigt skön. Igår trodde jag den skulle bli hemsk med tanke på att jag trodde att jag slutade vid 4 och så skulle vi lyssna på politik i 1 timma, vilket jag tycker är skitkul. Eller inte. But it turned out to be a pretty good day!
Skolan bestod av hur mycket skratt och damp som helst, ovanligt?!, så slutade jag redan vid 20 över 2 och jag hade sällskap med Elin och vi fick en del sagt och det kändes jätte bra!
När jag kom hem från skolan så var jag så trött så jag drog bara av mig alla kläder och orkade inte ta på mig någon pyjamas. Så där gick jag runt i huset i bara underkläder och en filt runt kroppen haha! Jag fyllde magen med mat, tittade på that 70s show och så smög jag i mig lite fruktsallad (som bestod av jordgubbar, banan och kiwi. Det smakade H-I-M-M-E-L-S-K-T!) och choklad hihi. Har mens så är rätt så jäääkla sugen på sånt just nu hehe. Jag var proppmätt och trött så jag somnade i någon timma. Vaknade en stund innan innan 6 och jag mötte Nicholas vid 7. Följde med honom hem och där bjöds det på en hel del snack, beatboxande samt att titta på någon sjukt bra serie, happy endings. Hade en riktig toppenkväll och det avslutades med att han var snäll, en riktigt gentleman rättare sagt?!, och följde mig hela vägen hem.
Hemma var jag strax efter 11 och nu är jag helt slut så jag hade bara tänkt att spela lite facebook spel och sen sova. Så godnatt. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback