different

Hey guys! Här sitter jag och är bara allmänt tjock samtidigt som jag lyssnar på lite One Direction. Är riktigt jävla slut just nu. Har varit igång alldeles för mycket nu den senaste veckan jämfört med annars. Jag har träffat och spenderat en hel del tid härliga människor, firat en fin väns födelsedag, tjejmiddag, fikat, kört bil, jobbat, tränat, färgat håret, haft filmmaraton som slutade med en riktigt mysig sleepover!
Herregud vad det tar på krafterna säger jag bara! Min vardag brukar ju vanligtvis bara spenderas till att ligga hemma (ensam!!) och kolla film (ensam!!!!)?! Snacka om fet jävla förändring.
Nää men nu har jag nästan bara fått ner en hel del jävla massa skit i min stackars mage. Ååh blää det måste jag sluta med! Visst är det mer än rätt att man får unna sig men inte fan ska man livnära sig på godsaker heller! Så det ska det bli ändring på haha.


Nu har ni iallafall fått höra lite kort om vad som hänt de senaste 7 dagarna och jag hoppas det räcker för tillfället?! Jag ska berätta mer detaljerat vid ett senare tillfälle. Förhoppningsvis imorgon? Om jag orkar.. hehe.
Nu ska jag iallafall stänga av datorn och läsa lite i min bok. Ända sen jag kom hem idag har jag bara legat här, tryckt i mig mat och ätit glass, kollat på that 70s show och så några avsnitt av big brother nu på kvällen också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback