fatsomonday

Freaking hey there!! Idag har dagen rullat på som vanligt. Och när jag säger att dagen har rullat på som vanligt så menar jag självklart att jag legat hemma hela dagen framför datorn och kollat på that 70s show. Det enda som var utöver det vanliga var väl att jag låg hemma och proppa i mig "mat" hela dagen?! Mest av allt frukt men fick även ner en del onyttiga, men ack så syndigt goda, grejer också! Har iallafall varit helt fuuuull i magen hela dagen vilket varit jobbigt och gjort ont... Jobbigt läge.

Iallafall! Jag tänkte bara berätta att jag blir lagom lack på min jävla safaribrowser som fuckar upp hela min dator (död åt dig ditt fanskap!! någon dag då jag orkar ska du BORT!!) och att jag nyss epilarade mina ben! Så imorgon (eller någon annan dag då jag orkar hehe..) kör jag part two och epilerar bort de jag missat, för jag missar alltid något, samt de på armarna! Can't wait mihihi!

Nää men vet ni vad? Nu tänker jag säga hasta la vista eller godnatt eller vad det nu är ni vill höra för nu ska jag nämligen titta på lite oth. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback