fredag lördag kör vi?

Jag tänkte bara titta in och berätta att mitt liv rullar på, på både ett bra och dåligt sätt! Vissa dagar är jobbigare än andra men jag kämpar på! Och så tänkte jag även ta och berätta för er att jag precis drog sönder mina egna trosor?! Ååh de som är så himla fina.. typiskt! :( Haha nää men jag hade på mig dom och så skulle jag bara dra upp dom en aning och så glömde jag bort va det va för typ av trosor och så helt plötsligt hade jag ett stort jäkla hål så halva min rumpa syns.. :( Faaan!! Nää men nu har jag väl en anledning till att gå på trosjakt från och med måndag?! Behöver fräscha upp mina underkläder tycker jag. Det är bra med variation och lite förändring hehe... ;)


Ikväll var jag hos Henke med lite folk! Vi försökte komma på lite olika samtalsämnen för att bryta tystnaden men det gick ju lite som det gick haha! :D Tillslut hamnade jag och brudarna, hungriga som vi var, på corner för att fylla magarna med lite gottigheter! Satt helt rätt faktiskt! Hamnade hemma i min egna säng nu strax innan 12 slaget!


Igår var jag med Josefina hela dagen. Vi fick strax över 1 timmas promenad gjord samtidigt som vi fick gjorde lite business på stan hehe! Vi köpte Ben and Jerrys och pratade om lite allt möjligt och så hamnade vi hemma hos henne där det bjöds på tv-tittande, mackor, puzzel med hennes lillasyster och senare även "chips".
Halv 10 mötte jag Julia och hamnade på någon proppfull fest. Eftersom jag inte var på humör så var det inget vidare och jag tänkte dra hem redan vid 11 men då var min jacka borta?! Så jag stannade.. Strax efter 12 drog jag, Julia, Moa och Hilda oss vidare till någon kille för lite bastande och bubbelbad!
Jag landade i min säng halv 3 och somnade strax efter det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback