fredag - myskväll, lördag - all in?

Hallå där! Jag laddade ner det nya avsnittet av vampire diaries i fredags men har inte hunnit se det än så jag hade tänkt att skaffa fram lite provianter (frukost) och titta på det hihi. Men innan dess tänkte jag bara kort berätta om helgen.
Fredagen spenderade jag tillsammans med lite härligt folk nere på mejeriet. Där var det någon musiktävling, direktmusik, och efteråt satt vi i cafét och fikade. Blev inte så sen kväll och tror även jag kom i säng rätt så skapligt! Mitt minne är ju inte precis bland de bästa hahah! Jag kommer inte ens ihåg torsdagen?! Tror dock bara jag låg hemma då, men är inte säker haha. :)

Gårdagen bjöd på en hel del festligheter! Vilket faktiskt var ganska så kul och galet haha! Själv var man ju helt nykter men alla andra var ju rätt så dragna så det var nog det som gjorde allting så kul haha!
Klockan halv 5 mötte jag upp ett fint gäng med brudar på morella för att fira Ajlana genom att äta mat. Kan man fira en människa på något bättre sätt?! Skulle inte tro det va!
Runt 7 tiden drog jag och Emmy oss hem till Elin där det först bjöd på mys och sen även lite "jag har aldrig" vilket ledde till en hel del snack om gamla, galna och roliga minnen! Vi fick oss en hel del skratt kan jag ta och lova haha!
Vid 9 kom två grabbar och hämtade upp oss och helt plötsligt var vi på fest ute vid norra hos Nora. Där bjöds det på mini-muffins, fulla människor, rätt så bra musik, skratt, att hoppa på studsmatta och en hel del bilder på galenskaperna! Några timmar senare drog vi oss två hus bort där vi bara satt och chillade. Jag blev hemskjutsad och var hemma vid 2. Då var jag helt slut och somnade nästan direkt haha! :)
Ojdå, det blev visst inte så kort inlägg som jag trodde?! Äsch! ;) Nää men nu blir det frukost och vampire diaries! Vi hörs. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback