friday and saturday is fucking all in WOOP WOOP

Fredag - hade lång lunch så drog en sväng förbi actic och körde lite. Riktigt skönt att få det gjort! Så länge sen sist ju.. Dåligt! Strax efter 5 tiden träffade jag på Samer och Emil en stund och snackade lite. Trampade vidare iväg till Lisa där det bjöds på riktigt god mat samt lite förfest. Vi fick sällskap av Emma och Julia och vi körde lite drickspel. Själv var jag ju inte så pepp men senare så blev det ju ändring på det! ;)
Strax innan 9 var vi på kanotklubben där en fest var igång, Alice och Fridas 18-årsfest. Hade en riktigt kul kväll med en hel del bus, alkohol samt lite galenskaper+ett par riktigt fina vänner. Strax efter 2 tiden hamnade jag Julia och Rasmus S på åhmans och där blev det lite fyllekäk; pommes med bearnaisesås, MUMS. Jag var hemma vid 3 och somnade någon gång efter 4.
Lördag - jag vaknade upp vid halv 8 och kunde inte somna om. Vid 11 var jag och familjen påväg till Linköping för lite shopping. Riktigt härligt! Dock så var jag trött som aldrig förr och hade vätskebrist så efter några timmar började allting bli suddigt. Vi hamnade på en grekisk restaurang och fyllde magen med riktigt riktigt god mat och efter det kändes det lite bättre. Vi hoppade in i bilen och var påväg tillbaks till Viken strax efter 4. Jag kom hem, jag fixade iordning mig en aning och drog mig hem till Josefina. Där bjöds det på tjejmiddag för att fira hennes 16 årsdag. Vi hade det mysigt men efter ett tag blev alla vi alldeles för trötta och sega så vi låg bara där och kollade på gladiatorerna haha. Jag följde Elin ända hem och gick sedan hem till mig själv. Jag var hemma strax efter 11 och somnade någon gång efter 1.

kommer ett inlägg om söndag-måndag snart haha. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback