I'm exhausted

Ååh vilken dag! Jag är så himla trött just nu! Orkar inte meeeer! Jag hoppas verkligen på att jag kommer kunna somna tidigt ikväll, det känns som det just nu och det skulle verkligen behövas kan jag lova.
Iallafall, hej på er. Hehe.. Det går allt bättre och bättre i skolan (typ). Jag tar allt färre pauser och vissa dagar/lektioner tar jag inga pauser alls längre och så jobbar jag under de flesta lektionerna. Pluspoäng till mig!!
Direkt efter skolan skjutsade pappa ner mig till lager för att byta ut en tjocktröja jag fick med mig hem i lördags, det var något fel på dragkedjan och så ville jag ju inte ha det. :@@
Efteråt åkte vi ner till elfa igen där jag hamnade bakom ratten! Kändes tuuusen gånger bättre den här gången. Fick kärringstopp MAX 5 gånger varav 4 var i slutet då jag blev trött!! Hamnade även på den stora elfa-vägen och körde en sväng. Fasiken vad härligt det var!! Framsteg!
Efter det fyllde jag min mage med lite god mat och senare så hamnade jag i sängen tittandes på that 70's show. Någon timma senare höll jag nästan på att somna och så jag drog istället och solade en stund på solpoolen innan jag begav mig vidare mot actic. Min stackars kropp sa verkligen emot på gymmet! Jag orkade inte göra någonting. Kändes som att mitt huvud skulle explodera och som att jag var på väg att svimma hundra gånger om. Vilket ledde till ett x-antal pauser och betydligt kortare tid på varenda jäkla maskin. Missnöjd tjej?! Jovars!!
Nu är jag iallafall tillbaka här i min säng, har fyllt magen med en banan och funderar på att ta ett knäckebröd. Ska nog stänga av datorn och läsa nu så jag säger godnatt! ♥


Ja, knäckebröd får det bli. Det gillar min mage hihi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback