lever jag?

Jag känner att uppdateringen blev lite som den blev den här veckan?! Äsch! Det är sånt ni får ta!
Ska berätta om den senare, men just nu håller jag på att hungra ihjäl. Jag behöver frukost förfaaaaan!! Men är alldeles för lat för att orka lyfta på mig, sitter ju så himla bra här. I-landsproblem?! Jo men visst vettu!
Förövrigt är jag trött som en liten get. Inte sovit så värst många timmar i natt.. Jobbigt. Somnade 3 och vaknade 7?! Känner att mina ögon hänger ända ner till hakan (mer eller mindre) och det känns ju.. charmigt? Nää! Frustrerande är nog ordet jag söker. Jag ser ju alltid ut så nu för tiden, thanks a lot fucker (du vet nog vem du är). Jag behöver ju min skönhetssömn!! Jag går ju alltid runt och ser så blek och trött ut med påsar (under ögonen, för er som inte fattade det) stora som apelsiner och det är ju inte precis något fint att kolla på.
Nää men nu blire that 70's show, om jag inte hör av mig något mer på 3 dygn så vet ni att jag hungrat ihjäl tack vare min egna lathet. Vi får ju hoppas att det inte blir så. För jag menar, vad ska ni göra utan lilla mig och mina påsar?! Finns nog inte så mycket!
Haha nää men, vi hörs. ;)

Kommentarer
» Elin

Såklart du e den rätta älskling ;)<3 hahaha

Ja jag tror den svarta/oranga är bättre...men vart så kär i den andra!!!!!! :(

2012-03-11 12:42:03
URL: http://ene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback