med mig bakom ratten


Hm... Imorse läste jag lite om bilkörning, fick i mig lite frulle och senare lite godsaker hihi, såg något avsnitt av that 70's show samt läste lite i min bok. Strax innan 1 skippade jag lunchen och sov middag istället. Klockan 3 vaknade jag och drog på mig den sköna outfiten ni ser på bilden, hamnade nere vid elfa och bakom ratten. Gick faktiskt helt okej haha! Hade en del problem med starten men det kändes ändå riktigt bra efter ett tag hihi! Och så var det ju riktigt jäääkla kul! :D
För er som inte vet så var det faktiskt min första övningskörning!! Kom en del bilar senare när jag var ute på "vägen"och jag tog några andetag för att lugna ner mig och körde in till kanten för att stanna (för att undvika några olyckor...) och då helt plötsligt skulle dom jävlarna stanna precis där och in på stället där jag stannat bredvid. Man bah: ser ni inte den jävla övningskörningsskylten eller?! Ser ni inte mitt panikslagna ansikte eller?! Tack liksom..?!
En timmas lektion med pappsen blev det iallafall och när jag kom tillbaka hem fyllde jag magen med lite ny energi (middag).


Nu hade jag tänkt att ta och dra mig tillbaka och försöka läsa mer i min bok. Har en muntlig redovisning imorgon och 307 sidor kvar, på engelska. Engelska är inte svårt, men vi får se hur det här kommer gå?! Jag får väl typ sitta uppe och sträckläsa inatt haha!
Nää men nu måste jag ta tag i den där dumma boken, vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback