söndag och måndag

Hallå där! Jag tänkte börja med att berätta lite om gårdagen. Finns inte så värst mycket att säga med tanke på att jag inte gjorde så värst mycket haha!
Jag vaknade tidigt och kollade på lite that 70s show vilket ledde till att jag runt 5 tiden (på dagen) somnade.... Vaknade två timmar senare och fortsatte mitt filmtittande. När klockan började bli sent började jag läsa min bok och somna gjorde jag inte förens efter 2. Natten var en riktig pain in the ass, sov väldigt lätt och vaknade ungefär 10 miljoner gånger.
Imorse klunkade jag kaffe innan jag drog mig vidare mot skolan. Duggade lite när jag började gå och inom loppet av några få minuter hade det börjat hagla och senare även snöat. Ingen bra start på dagen precis?!
När jag kom hem från skolan ville jag inget hellre än att få bädda ner mig i min säng, dra ner rullgardinerna och titta på någon film. Men icke sa nicke! Jobb stod på schemat och Natalie kom hem till mig så att vi skulle ha sällskap.
Några timmar senare var jag äntligen hemma och helt slut. Sen dess har jag bara legat här och sett på that 70s show och spelat facebook spel hihi. Och nu hade jag tänkt att stänga av datorn och läsa lite. Så godnatt. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback