alla har väl fallit nångång i trans, jag vet inget om dig men jag är fast inattÅåh jag är så himla lycklig just nu!
Vet inte riktigt varför, men samtidigt så vet jag visst. Livet bara rullar på och allt går så himla bra. Hela veckan har varit perfa (mer eller mindre)!!
Förra fredagen frågade mamma vad jag önskade mig mest, glasögon eller en iphone (jag behöver glasögon eftersom jag är blind..) och då svarade jag självklart en iphone. Hon överraskade mig med att någon timma senare dra ner mig på stan och göra mig till en lycklig iphone-ägare! Detta är alltså min tidiga namnsdag- & födelsedagspresent hihi. Sen bjöd kvällen på en del festligheter och det var grymt kul!
På lördagmorgonen var det en långpromenad i det fina vädret med Julia som gällde och vid 1 så mötte jag Emma B. Lite senare under kvällen drog vi till Malin där det bjöds på födelsedagsfirande, skratt, god mat och efterätt med brudsen. Vi körde en del lekar och sataaan vad kul det var!! Jag följde med Lisen hem och spenderade natten där (som ni kanske läste i mitt förra inlägg.)
Söndagen låg jag bara hemma och förberede mig inför måndagens äventyr! I måndags va det valborg och då körde vi fullt ös medvetlös! ;) Haha okej kanske inte, men kvällen blev iallafall grymt lyckad! Körde även på en sleepover och morgonen därpå drog jag mig hem rätt så tidigt i den varma morgonsolen. Vid 1 tiden var det picknick vid stadsparken med brudsen som gällde och det satt inte helt fel hihi! Vi fick en del snack om valborg gjort och även en hel del skratt.
I onsdags så gick jag och tränade efter skolan och sen så följde jag med mina föräldrar till Bonnbacken på gränsö för lite solande! Riktigt mys faktiskt. :)
Torsdagen bjöd på pizzahäng, skratt och snack i stadsparken med Elin och Emmy och idag var jag på stan med min syster. JAG HITTADE EN RIKTIGT FRÄSCH, SVART, TRANSPARENT LÅNGKJOL SOM FICK FÖLJA MED MIG HEM!! Ååh vad jag har letat och längtat efter att få en! Äntligen säger jag bara!! ♥ Även två linnen, ett svart och ett vitt, och ett par bruna gladiatorskor fick följa med mig hem hihi.
Lycklig tjej - check!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback