fredag-lördag suger

Hejsvejs, jag tänkte bara titta förbi och berätta om helgen.
I fredags hade vi två np i skolan, spanska. Först läsförståelse och sen uppsats. Läsförståelsen gick ju rent ut sagt åt helvete men uppsatsen gick nog rätt så hyfsat! Jag kom hem och tittade på vänner och någon gång efter 7 tiden mötte jag Lisa, Ella K och Johanna. Vi drog till Oscar och där bjöds det på förfest, dvs. fint umgänge, bra musik och två väldigt roliga timmar haha! Vi peppade inför en riktigt skoj kväll och drog oss vidare till Alex där det bjöds på gårdsfest! I huset mittöver var det också fest och därför gick vi mellan haha! Kvällen vart inte precis lika kul som vi först hade planerat, jag va en aning irriterad och fick några ryck och det var så äckligt jäkla kallt. Det var dock inget fel på umgänget, men roligare kunde man ju ha haft!
Jag cyklade hem strax efter 12 och hela lördagen låg jag hemma. Min lördag sög. På något fucked up sätt råkade jag radera hela min "hämtade filer"-mapp (hejdå ca 80GB film och serier) från datorn utan att märka det. Fml. Blev riktigt jävla arg när jag märkte det för hormappen var helt jävla spårlust försvunnen och jag fattar inte hur!! Och smart som jag är har jag inte gjort någon jävla back-up ända sen 25 september 2011. Faaaan vad sur man blir!!
Resten av dagen spenderade jag åt att se på att ladda ner serier(!!), titta på dom och spela mobilspel. Jag somnade halv 12 och det var riktigt skönt.

Idag är det söndag och jag har spenderat 1 timma på actic tillsammans med min syster. Sen dess har jag kommit hem, ätit god mat, smygit i mig två av mammas nybakade bullar samt bakat en cheesecake. Så nu står cheesecaken i kylen och om några timmar kan jag äta den. Ska bli riktigt gott!
Jag laddade ner några serier igår och idag hade jag tänkt att ladda ner resten.. Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback