Gäsp.

Haha nee men, hej. Jag vaknade igen för inte alls länge sen. Har sovit middag 2 gånger ända sen klockan 4 och höll på att somna en tredje gång men så smsade någon jävel. Inte okej.
Jag har iallafall försökt tittat på vänner. Har inte gått så bra eftersom jag somnat.. Men ändå.
Jag tänkte även berätta att "de hände lite grejer" förut som jag tänkte skriva om på min facebook, men det kändes så himla konstigt. Och sen kom jag på att jag faktiskt har en blogg där jag kan skriva sånt på haha. Och det är precis därför jag är här haha!!
Till att börja med tänkte jag säga att min mamma gjorde tacopaj idag, riktigt god. Jag har hunnit äta 3 portioner ända sen klockan 4. Fråga mig inte hur jag har lyckats med det med tanke på att jag sovit två gånger också.. Satans gott. Samt att jag har en jävla horfluga här inne i rummet som har stört mig ända sen imorse men har inte orkat göra mig av med den förens nu eftersom flugsmällaren varit ute på balkongen. Nu har den gömt sig men den jäveln ska dö!!
En till grej jag tänkte säga är när jag vaknade förut så blev jag sugen på att smaka någon ny, grön läsk som vi köpt och jag stod helt seriöst i typ 5 minuter och försökte få av korken men det va näst intill omöjligt så jag gav upp. Det var nog inte meningen att jag skulle dricka läsk och jag accepterar det.
Och så får jag ju inte glömma att nämna att jag hade orientering på idrotten idag. Och det kan man ju tycka är kul, om man gillar orientering. Vilket jag inte gör. Så ännu en gång har jag lyckats smutsa ner mina fina, älskade reebok eftersom jag glömde att jag har andra skor till det. Stackars skor! :'(

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Eller först ska jag ju leta reda på den där satans flugan men efter det menar jag. Ska nog titta på vänner men är så jävla trött så kommer säkert somna..
Anyway, det var nog allt mihihi. Vi hörs!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback