I better go find me a man that will cook for me and clean my house.Hallå där!
Idag har dagen gått rätt så fort. Matten gick väl inte så värst bra haha, sen så hade jag någon redovisning på engelska, såg på någon prinsessa-film på svenskan och så avslutades dagen lite senare än vanligtvis med stödspanska! Rätt så behövligt kan man ju tycka..
Ända sen jag kom hem har jag varit en aning irriterad och trött men har tittat på vänner så det har fått mig på lite andra tankar! Har även "lagat mat" (tyckte inte resterna från gårdagen var tillräckligt så jag stekte ägg och fixa iordning en sallad också hehe). Blev lite mer irriterad när jag la märke till att mamma inte alls tvättat mina älskade små reebok som jag bad henne om, så jag tog saken i egna händer och det gick väl lite som det gick haha. Blev nog ingen större skillnad om jag ska vara ärlig.. Alltså, det där med att vara hemmafru är så inte min grej haha. Jag kan laga tacopaj, jag kan steka ägg, jag kan dammsuga samt damma av min finfina dator och mina hyllor. Visst kan jag göra annat också men haha det är ju inte kul så att säga. Föredrar att Eftis eller mamsen gör all kvinnogöra här hemma. Åh juste ja! Jag är awesome på att baka äppelpaj och smulpaj med bär i mihihi! Men jag antar att jag får hitta någon man som är riktigt grym i köket och.. på annat.. hehe.. - haha skämt åsido (..eller?!?)! - om några år att dela mitt spännande liv med. Någon som kommer gilla att ligga hemma, titta på serier, laga mat och städa åt mig.
Känns lite som att jag är doomed.. dömd till att leva ett ensamt och tråkigt liv haha. Äsch! Det löser sig nog! ;)

Åh, jag skriver så himla onödiga grejer (haha) att jag glömmer bort att nämna det jag egentligen tänkte berätta om!! Jag har haft min iPhone i 10 dagar nu och jag har redan 979 bilder och 27 videor på den. Så jag la precis in alla på datorn, så nu ska jag väl sitta och rensa.. Jävla nolifer.
Efter det hade jag tänkt att titta lite mer på vänner och sen kanske göra något vettigt med mitt liv, som att t.ex. titta på grimm eller någon annan grym serie?! Anywaym vi hörs hihi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback