I vow to love you, and no matter what challenges might carry us apart, we will always find a way back to each other.
Jag såg precis klart på The Vow och asdfgh!!! Alltså faaaan vilken liten tönt jag är. Fyyy. Kändes äntligen som att jag var redo för en riktig tjutfilm och maaaan what the hell! Det var jag verkligen inte hahah. Redan 6 minuter in i filmen var jag tårögd, efter ytterligare 8 minuter rann tårarna och 26 minuter in i filmen grät jag igen och sen dess har jag gråtit none-stop. Herregud!! Men sataaaan vad grym den va. Har väntat med att se den tills jag känt mig "redo" haha men vafan, det hjälpte ju inte ett dugg!! Haha anyway, det var bara det jag tänkte säga.
Samt kanske tillägga att Channing Tatum har en riktigt bra röv... och att jag aldrig någonsin skulle kunna glömma honom ifall jag gift mig med honom. Hon är ju galen, stackaren.
Nää men seriöst nu (det ovan var också seriöst, så våga inte tro något annat..!), fysatan vilken mäktig film. Hello love. Man blir ju kär och helt jävla förstörd bara av att titta på den haha! Det räcker gott och väl som kärlek för mig.

Det var nog allt jag hade att säga. Nu ska jag och mina svullna ögon ta och spela lite mobilspel innan vi somnar. Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback