New soul

Hallå där, era blåbär! Jag tänkte bara titta förbi och skriva lite om vad som hänt sen förra söndagen haha. Kom på det igår, att jag glömt bort att blogga igen..
Iallafall!! Båda den här måndagen och förra har jag jobbat. Tisdag vet jag inte riktigt vad som hände, men i onsdags hade jag iallafall engelska np och efteråt så körde jag lite på actic!
I torsdags var vi lediga från skolan, störtskönt(!), och då träffade jag Lisa en stund för en promenad, sov middag samt gick på 3D bio med Elin. Vi såg på The Avengers och den var gryyym!! Älskar Ironman haha men blev en aning besviken på 3D effekterna då det var min första 3D-film på bio och jag förväntade mig sån dära "levande"-3D då det känns som att man är med i filmen.
I fredags hade jag heller ingen skola och Josefina höll mig sällskap. Strax efter 6 kom Hanna och plockade upp oss och helt plötsligt var vi hemma hos Jules med ett gäng riktigt fina brudar för lite fredagsmys med grillning, snack och en hel del skratt.
I lördags drog jag och mamsen på stan, jag köpte en snygg blå klänning och det slutade med att vi köpte varsin kebab (vi får hoppas att klänningen fortfarande passar nu?!). Lördagskvällen började jag med att va hos Lisa med henne och Emma och snacka om lite allt möjligt. Vi drog oss vidare till Korpa och kvällen bjöd på trevligt umgänge och en rätt så misslyckad grillning, hahah!
Runt 12 slaget drog jag och Elin oss till IFK för att träffa våran gamla klasskamrat Emil. Emma och Emmy kom senare och vi hade det rätt så skoj faktiskt!

Just nu har jag inget minne av söndagen men idag är det iallafall tisdag och jag har jag haft np i matte hela dagen och det sög. Jag har även varit på stan med Johanna, Elin och Josefina. Tittat och testat lite och det sög ännu mer. Inget satt som det skulle och jag var svullen som en liten get.
Josefina kom även hem till mig en stund sen. Förövrigt har jag väl bara tittat på The Big Bang Theory och inte gjort så mycket annat.

Oj, vilket långt inlägg det här blev haha! Äsch! Grattis till er som har lyckats läsa hela. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback