skön onsdag

Hallå där! Idag är det onsdag och dagen har varit helt okej!
Jag hade matte imorse och det sög, men förövrigt så har ju resten av dagen rullat på riktigt fint! På engelskan fick vi se film, Nyckeln till Friheten och så fick vi sluta 30 minuter tidigare från svenskan. Hur bra är inte det?! I'm diggin' it iallafall haha. ;)
Sen skolan slutat har jag bara legat hemma och degat. Började se på Weeds idag och jag är redan på avsnitt 7 nu! Jag måste verkligen skaffa mig ett liv snart.. Haha nää men, det börjar bli ont om The Big Bang Theory avsnitt så jag var tvungen att hitta mig en ny kul serie som förgyller min vardag och då fick det bli Weeds!
Vad har jag mer att tillägga? Jo! Jag har träningsvärk i rumpan och innersidan av låren, FUCK YEAAAH! Jag har inte tränat (regelbundet, speciellt inte styrka.. bad me!!) på hur länge som helst och thank god för att träningsvärken hamnade på rätt ställen! Och eftersom jag bara legat hemma i sängen och sett film hela dagen så känns det en del när jag faktiskt rör på mig (från t.ex. sovrum till köket..). Så när jag går ser jag ut som en sprucken get, ingen vacker syn kan jag lova er!

Anyway, nu hade jag tänkt att titta klart på mitt avsnitt och sen plugga lite inför morgondagens svenska prov. Peace out folks!

Kommentarer
» JOSEFINE ANDERSSON

haha jo men undefär så! vi behöver nog inte känna oss ensama då med det problemet, ska vi kalla det lathet..???

2012-06-02 15:14:09
URL: http://josefineandersson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback