jag försökte korta ner det, men det gick inte så värst braHallå där!
Jag tänkte bara berätta om vad som hänt sedan mitt senaste inlägg den 22:a (egentligen så var mitt senaste inlägg den 25:e men då hade jag bara en allmänt förjävlig dag och jag vara bara tvungen att få ut det någonstans).

Nåväl, förra torsdagen hade vi utedag med klassen. Dvs. vandring runt hela gränsö på 2 timmar och 46 minuter, inte dåligt gjort minsann! Bra tempo, fint väder och riktigt trevligt sällskap = en riktigt bra dag! Efter det låg jag även och svettades i ett solarium i några minuter. Inte så värst skönt men en snygg liten rand på rumpan fick jag ju som tur var!
I fredags hade jag som sagt en bajsdag men Lisa räddade min kväll genom att komma till västervik och spendera några riktigt trevliga timmar med mig. Vi såg på någon skräckis, The Others, åt hemgjord glass och snackade en del. Det var definitivt det jag behövde.
Lördagen började med ett fint häng på stan med mamma där en bikiniöverdel fick följa med mig hem (underdelen var ful så den skippade jag haha!). Eftermiddagen fortsatte med lite baltittande med ett bar fina brudar och kvällen bjöd på Eurovision Song Contest häng med Elin hemma hos Johanna med frukt doppat i choklad. Vi fick höra några bra bidag, några mindre bara samt se ett och annat snyggt ansikte. Vi fick oss även en hel del skratt! En väldigt fin kväll så att säga!
I söndags var det morsdag och även då hade jag en riktig dålig dag. Mamsen fick iallafall sin present och närmare kvällen samlade jag mig en aning och bestämde mig för att få i mig lite tårta.

Igår var det måndag
och trots att dagen var rätt så intensiv (lektion efter lektion med väldigt korta raster) så hanterade jag det, till min förvåning, väldigt bra?! Jag fick klart ett muntlig np i engelska som tydligen gick bättre än vad det kändes som och ett matteprov på ekvationer. Efter det skyndade jag mig hem och fick i mig lite god tacopaj och blev sedan iväg skjutsad till jobbet.
Idag är det tisdag och dagen har faktiskt gått riktigt bra. Jag har bara haft två lektioner samt mentorstid och en riktigt lång lunch som jag spenderade en del av på actic. Jag har även sovit middag i några timmar nu under kvällen och nu är jag riktigt trött igen så förhoppningsvis så somnar jag nog snart haha..

Sådär kan det se ut efter att jag har sovit middag hehe. Åt även granatäpple för en stund sen, riktigt gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback