de senaste dagarna

Hallå där mina fina! Har tänkt att titta in hit många gånger men det har aldrig riktigt blivit av. Men nu så, nu är jag här! 
Vad har jag gjort sedan jag hörde av mig sist? Jag har varit väldigt så snäll och flitigt tror jag nog. Jag har haft utvecklingssamtal, haft The Twilight Saga-maraton med mig själv innan jag gått på bästaste Breaking Dawn part 2 på bio med Elin, Johanna och Malin, jag har jobbat och gått på utbildning samt haft examen. Så nu är jag utbildad teknikskoleinstruktör för simning, himla trevligt! Jag har även gått på musikal tillsammans med Emmy, jätte bra var den. Mina kära vänner var så himla duktiga, jag är så stolt! Vad har jag mer hittat på? Jo! Jag har varit på fest både fredag och lördag, och båda kvällarna var på samma plats med till viss del samma människor haha! Hade två bra kvällar trots att jag var nykter och alla andra jätte fulla haha! På fredagen hade även jag, Natalie och Ida lite fikamys efter skolan, smakade riktigt gott och det var himla mysigt. 
Och idag har jag varit himla duktig och även tränat efter jobbet. Jag är jätte stolt över mig själv, första gången på månader som jag är på gymmet. Just nu är jag helt tung i kroppen, jag är helt slut. Jag orkade knappt hålla uppe duschkranen när jag skulle skölja av mitt hår förut när jag stod i duschen, och till en början orkade jag knappt shampoonera mitt hår för jag var så slut i armarna haha. Men det känns förjävla bra! 
Pluggade nyss klart inför morgondagens sociologiprov så just nu sitter jag och äter lite solrosfrön och funderar på att börja titta på en serie som jag precis börjat med, Modern Family. Grymt kul haha! 
Anyway, natti mina kära. Ta hand om er.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback