Förlåt för alla tomma dagar, och för orden som inte skrivs ned.

 
 
Hallå där mina fina! Jag tänkte bara titta in och berätta att jag lever. Insåg precis att det är 23 dagar sen jag sist hörde av mig. Dåligt av mig, det vet jag. Förlåt. 

Sen jag sist titta in och skrev, så har jag inte gjort så värst mycket med mitt liv. Sista fredagen i oktober hade jag Lisa som nattgäst, vi lanade facebookspel tills vi somnade. Man kan kalla oss aningen osociala, men vi trivdes och hade riktigt kul ändå. Så bra är vi! Dagen efter vaknade vi upp och fortsatte vårat lirande med mobilspel istället. Sen blev det film, Ratatouille, och käk och sen var det dags för mig att dra mig vidare. Jag skulle nämligen ha Greveholm-maraton & middagsmys med Johanna och Elin. Detta var hur jag inledde helgen till mitt höstlov.
På måndagen jobbade jag och kvällen slutade med att jag och ett gäng roliga människor satt hemma hos Marino och kolla på film/spelade spel. Tisdagskvällen var jag på mejeriet och gick på spökvandring. 
Onsdagen gick jag och min syster på stan och blev till vår förvånad bjudna på mumsiga cupcakes på Åhlens. Jag städade även mitt skrivbord för första gången på något som kan vara hundra år.. Kändes bra! Dagen fortsatte med att jag begav mig till Lisa där vi, Johanna och Elin skulle laga trerätters till ett gäng brudar som väntades att komma några timmar senare. Jag hade en jätte mysig kväll och maten smakade, om jag får säga det själv, urläckert! När kvällen var slut och alla brudar hade dragit sig tillbaka, så följde Lisa med mig hem och blev ännu en gång min nattgäst. 
att jag och mina vänner är väldigt fotogeniska har väl aldrig direkt varit någon hemlighet..

På torsdagen följde jag med min mammi till banken och utfärdade lite ärenden, vuxenpoäng!! När vi var klara där packade jag ihop min väska hemma och drog mig vidare till Therese där det bjöds på förfest och min make-over till skelett!! Näst upp på schemat stod nämligen halloweenfest. Allt som allt hade jag en toppenkväll, med himla bra människor!
hahaha andra bilden, wtf??

Förövrigt har jag inte gjort så mycket mer, jag har tittat på Gossip Girl och Sons of Anarchy och jag har börjat lira ett spel vid namn Forsaken World tillsammans med bl.a. Lisa. Jag har jobbat och jag har gått i skolan.
Det tomma hålet i mitt hjärta har värkt och blivit djupare, saknaden efter alla mina nära och kära i Grekland. Det har gjort så ont, saknaden är enorm. Ni har verkligen ingen aning hur svårt det är utan dem. 
Den här veckan har jag varit sjuk ända sen i tisdags och första gången jag kom ut var i lördags när jag skulle till Emma för lite födelsedagsfirande. Hade en väldigt bra kväll med god mat och ett par rejäla diskussioner om allt mellan himmel och jord med underbara människor
Idag har jag jobbat och tittat på Solsidan. Mer än så har jag inte fått gjort, men det gör ingenting. :)

Så natti mina kära. Hoppas ni inte är besvikna på mitt bloggande. Här fick nu iallafall en fotobomb och lite update. Jag är ju trots allt jag, och jag gör så gott jag kan. Jag vet att ni förstår. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback