fredag, lördag, söndag, måndag

Hallå där! Här sitter jag med blött hår och ska snart ta mig en titt på Modern Family innan jag somnar. 

I fredags vart min sista lektion inställd, så jag slutade redan vid 11. Men eftersom jag är en sån himla bra vän (♥♥!! <skämt åsido) så stannade jag kvar och höll Elin sällskap ända fram tills 2. När jag kom hem så bokade jag biljett till Maskinen i Hultsfred, läääängtar ihjäl mig!! Dock så hade jag världens panik och mådde riktigt illa efter att jag bokat pga av lite grejer, men som tur var så löste det sig och paniken lättade. Jag följde med Lisa hem och sen så gick vi på stan. Senare på kvällen kom Emmy och så hamnade vi hemma hos mig, och då kom även Malin. Dagen avslutades redan vid 11 och jag hade en riktigt mysig kväll med brudsen
Lördagen började med ett riktigt skönt och hårt träningspass på actic, kändes helt rätt. På kvällen var det fest för hela slanten! Först förfest med brudsen hos Therese där vissa av oss körde lite dricklekar och sen fest på Markör med en hel del fint folk. Efter ett tag så hamnade jag och ett trevligt gäng hemma hos Sofia, drog mig hemåt vid 4 tiden. Min kväll blev rätt så galen, but I like it! 
Söndagen bestod av jobb och avslutades framför först Solsidan och sedan Modern Family.
Idag är det måndag, och då har jag varit i skolan, jobbat och tränat. Har dock känt att det inte riktigt är min dag. Borde nog egentligen inte ha tränat, fick massa "tecken". För det första så tog det hundra år att jobba klart, och när jag kom hem så höll jag på att svälta ihjäl och var helt slut i både kropp och knopp, speciellt ögonen. Men jag bestämde mig ändå för att gå och köra ett pass, och när jag vid Röda Korset så inser jag att jag glömt min skåpsnyckel, men tänker att jag inte behöver den. Sen så inser jag att jag även glömt mitt träningskort, så det var bara att vända om. När jag väl kommer fram till gymmet så tar jag av mitt iphone-skal eftersom iphonen annars inte får plats i bakfickan. Och där står jag på löpbandet och ska sätta på en låt på mobilen och TAPPAR min iphone på det rullande löpbandet så den flyger in i väggen!!!!!!!!! UTAN SKAL!!! Som tur är blev det inga repor, eller så, men den där hjärtattacken var fan inget bra tecken. Körde dock på och som tur var bröt jag inget ben eller dylikt, och kom helskinnad hem från passet!! 

Mår fortfarande dåligt över hur jag på senaste tiden har behandlat min kära iphone, känner att jag nästan inte är värd den. Älskling lovar att jag ska bättra mig, det är bara för mycket press just nu. Vet att du förstår. ♥

Anyway,
natti mina kära. 

Kommentarer
» Emmy bäst

Haha har också gjord sådär med mobilen!! Strax efter att baksidan gått sönder, trodde fan den skulle gå sönder helt men dom är faktiskt himla hållbara !;)

2012-11-27 06:43:50
URL: http://emmydahlqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback