Något jag glömde

Haha åååh jag är så glömsk! Det jag egentligen hade tänkt att skriva förut, det glömde jag bort helt och nämnde inte alls. Samma sak har hänt tidigare, bland annat när jag en gång för ett tag sedan kikade in här för att berätta något kul om mig och Johanna, som jag inte alls minns nu längre, men som slutade med ett inlägg där jag helt glömde bort att berätta om händelsen!
Iallafall! Jag hade tänkt att berätta ironin med situationen då jag blev sjuk. På måndagskvällen, dagen innan jag blev sjuk, så satt jag och planerade. Jag hade äntligen bestämt mig för att tisdagen skulle bli dagen då jag tog tag i träningen igen! Jag hade planerat mitt pass; uppvärmning på löpband, styrka på maskiner + fria vikter och avsluta det hela med åtminstone 40 minuters simning och samtidigt träna på mina bröstbentag. Jag längtade något enormt efter att morgondagen skulle gry, bli väckt av solens strålar och få höra fåglarnas kvitter. (Skämt åsido. de enda fåglar som kvittrar utanför mitt fönster är fiskmåsarna som flyger över Åhmans på somrarna, och om jag skulle vänta på att solstrålarna skulle väcka mig så hade jag antagligen missat skolan.)
Haha nää men seriöst, jag såg verkligen fram emot det och var så himla pepp. Och så går jag och får feber dagen jag planerat skulle bli "the day". Alltså så jävla typiskt!! Hur stor är chansen liksom?! Självklart skulle något sånt hända mig haha..
Det var det jag ville berätta haha. Tyckte inte det var så himla kul då, när jag låg brännhet av febern och blev matat olika soppor. Men nu i efterhand så ser jag ironin i det hela. Antar att jag inte var redo att börja träna riktigt än.. eller något sånt..?

Ja juste, nu kom jag på det! För två månader sen loggade jag in här för att skriva om lyckan över att jag, Johanna och Jules vann mejeriets quiz-tävling och fick varsin biobiljett haha. Kändes så jävla bra! Sen vann vi ju nästa quiz-tävling också. Tror snart det är dags för den igen. ;)
Jag tror iallafall det var det här jag ville berätta om den gången. Om inte, så lär jag nog höra av mig igen! ..om jag inte glömmer bort det igen förstås..
Natti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback