nyår snart

Hallå där mina stiliga läsare. Igår var det Eftis födelsedag och det firade jag med att gå på HLR-kurs samt köra musik-quiz på mejeriet. Haha nää men vi firade Eftimio med lite sång och paketöppning innan skolan. 
 
Idag har min dag varit helt okej! Den började med idrott vid kvart över 11 eftersom två lektioner innan dess var inställda, så jag har haft en behövlig sovmorgon! 
Efter idrotten så åkte jag tillbaka hem för att jag glömde en väldigt viktig grej hemma, min bh.... Fattar inte hur jag lyckas, det här är andra gången på gymnasiet som jag glömmer ta med bh till ombytet efter idrotten haha. Hade en mattelektion och sen så var tydligen svenskan, som också är min sista lektion, inställd så då var det bara att åka hem igen haha. 
Satt och kollade på ett par avsnitt av Modern Family och fyllde magen med lite middag innan jag drog mig vidare till simhallen för att få lite jobb avklarat! Himla trevligt och efter det bestämde jag mig för att simma för att öva på både mitt bröstsims och ryggsims. Gick faktiskt galant och 40 minuter senare så kände jag mig nöjd! 
Så nu är project: looking-smoking-hot-on-new-years-eve on! Skämt åsido, ..eller? Nää men seriöst, känner att det är dags att ta tag i det och försöka få in lite träning på schemat. Har slöat tillräckligt!!!

Sedan jag kom hem har jag ätit lite mellis och letat efter nyårsklänning. Ååååh blir gaaaalen!! Hittar ingenting som känns bra. Antingen får jag köra på någon gammal klänning som redan ligger i garderoben (TRÅKIGT) eller så får jag köpa mig en ny ful.. Usch, blir ledsen bara jag tänker på det. 

Sitter just nu och kollar på Modern Family och borde antagligen börja ladda ner säsong 2. Är himla trött så förhoppningsvis somnar jag rätt så skapligt ikväll. Natti mina fina! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback