the luckiest girl

Hallå där mina fina! Har precis haft en nysattack så är lite snurrig i huvudet haha, inte så kul när man försöker säga  något och känner hur man bara måste nysa. 
I tisdags träffade jag på min saknade vän Israa efter skolan och tog igen massa förlorad tid. Vi pratade om lite allt möjligt, åt mat, och kollade skolkatalogen för att hitta potentiella balkavaljer haha... På kvällen hade jag tänkt att ta mig ett träningspass men blev inte så eftersom jag inte orkade stressa mig igenom ett pass. 
Gjorde inte så mycket eftersom jag istället igår, onsdag, var och tränade. Förutom det så gjorde jag inte så mycket igår, jag sov middag innan gymmet och tittade på Modern Family samt spelade sims. 
haha vilka hamsterkinder jag har, fatso... 
 
Idag är det torsdag och då har jag också varit på gymmet och kört lite hehe. Känns riktigt bra att ha börjat komma igång igen, jäkligt viktigt det där med träning.
När jag kom hem från skolan så drog jag av mig de tighta blöta byxorna och hoppade istället i mina kära mjukisar. Jag har packat väskan och snart ska jag bege mig mot simhallen för ännu ett jobbpass. Ska dra på mig ett par regnbyxor också samt min pälsväst under vinterjackan för att inte behöva frysa. Så himla kallt ute nu på sistone.. Är så rädd för att någon jävel ska komma och smitta mig!!! Och det är det sista jag behöver just nu. 
Ta hand om er mina fina, och håll er borta från alla som ser sjuka ut så ni slipper bli smittade. Vi hörs. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback